Free Ground Shipping on all orders over $50

Wie zijn wij?

Cito-plan is een cartografisch bedrijf uit Den Haag dat een grote diversiteit aan kaarten ontwerpt en produceert, zowel in gedrukte als in digitale vorm. Al sinds 1912 is Cito-plan een begrip in cartografisch Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, selecteren en weergeven van informatie in door onszelf opgebouwde kaartbestanden die zich onderscheiden door duidelijke leesbaarheid, heldere stijl en generalisatie.

Wat kunnen wij voor u doen?
U kunt bij ons terecht voor al uw cartografische uitingen. Of het nu gaat om een eenvoudig routekaartje of een plattegrond perfect afgestemd op de presentatie / promotie van uw evenement, bedrijf of gemeente. Wij verzorgen het gehele traject, afgestemd op uw wensen. Voor cartografie op maat bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Cito-plan cartografie?

  1. Jarenlange ervaring, advies en toepassingen op maat, drukwerkbegeleiding, contacten en ervaring met gerelateerde bedrijven.
  2. Actueel kaartbestand dat vaak ook al toekomstige (plan)topografie bevat.Combinatie van diverse thema’s en gegevens die mede gebaseerd zijn op basisregistraties als BAG en Kadaster- topografie.
  3. Uniformiteit in kaartpresentatie naar buiten toe; verschillende toepassingen met dezelfde uitstraling.
  4. Cartografie die uitermate geschikt is voor presentatie aan een groot publiek

Hieronder een aantal mogelijke toepassingen, klik op de naam voor extra informatie en voorbeeld