Free Ground Shipping on all orders over $50

Overzichtkaart accommodaties Nissewaard

Na de fusie van de gemeenten Bernisse en Spijkenisse had de afdeling Accommodaties behoefte aan een kaart met daarop alle in beheer zijnde accommodaties in Nissewaard en gaf aan Syntrophos opdracht deze kaart te maken.

Het uitgangspunt was de stadsplattegrond zoals deze in diverse ruimten door Syntrophos is opgehangen. Ook waren er nog een aantal extra wensen. Om deze te kunnen vervullen moesten wat uitdagingen worden aangegaan. Zo is de huidige stadsplattegrond in samenwerking met Cito-plan gemaakt en op deze plattegrond rust een copyright. Cito-plan heeft uiteindelijk een geschikte ondergrond geleverd die eenmalig mocht worden gebruikt.

Vervolgens moesten er 252 accommodaties aan de kaart worden toegevoegd en als laatste was de uitdaging om een plot te maken die past op een muur van 2,50 m bij 3,50 m. En dat met een plotter die niet breder kan van 1,06 m.

Het resultaat is een kaart in twee banen van 0.80 m en een lengte van 3,50 m en is te zien in kamer 3.21.

unnamed

Van links naar rechts, de opdrachtgever Niels Eijkenbroek van de Afdeling Accommodaties, opdrachtnemer  Fer Tromer van Syntrophos en Richard de Baan van de Afdeling Accommodaties.